Pradžia > Renginiai > VU TECH HUB Info diena

VU TECH HUB Info diena

Laikas:2024 m. rugsėjo 19 d.,

16.00 — 18.00 val.

Vieta:Saulėtekio al. 9, II rūmai, 2 aukštas.
Renginio kalba:Lietuvių ir anglų

 

 

 

Esi Vilniaus universiteto studentas (ar būsimasis studentas), norintis panaudoti savo žinias realiame versle? Prisijunk prie mūsų rugsėjo 19 d. informacinėje dienoje ir pradėk savo kelionę startuolių pasaulyje! Tech Hub pre-accelerator – tai 6 mėnesių programa, kurios tikslas – suteikti dalyviams esminių verslumo įgūdžių, padėti susirasti komandos narius ir suteikti praktinės patirties kuriant startuolį.

Programa vyksta dviem etapais, pradedant dinamišku pirmuoju mėnesiu, kai visi dalyviai susirenka dalyvauti komandos formavimo pratybose ir spręsti įvairius verslo iššūkius. Šiuo pradiniu laikotarpiu užmezgami prasmingi ryšiai ir iš 45 kruopščiai atrinktų studentų, atstovaujančių įvairioms disciplinoms, surandami potencialūs komandos nariai.

Kitus penkis mėnesius formuojama komanda ir toliau dirbama su konkrečiai pasirinkta startuolio idėja, o dalyviai dalyvauja seminaruose, kuriuose aptariamos tokios temos kaip problemos apibrėžimas, tikslinių klientų nustatymas, konkurentų analizė, rinkodaros ir pardavimo strategijų kūrimas ir mokymasis, kaip pristatyti idėją investuotojams.

Kodėl turėtumėte dalyvauti?

  • Galimybė susitikti su vienu iš įkūrėjų: Programoje dalyvauja įvairios patirties ir įgūdžių turintys asmenys, todėl galite užmegzti ryšius ir net bendradarbiauti, kad įvertintumėte suderinamumą.
  • Įgyti verslo vystymo įgūdžių ir žinių kuriant savo startuolį: Dalyvaukite seminaruose, kuriuos veda geriausi inovacijų, verslo strategijos, rinkodaros, pardavimų ir kitų sričių ekspertai, ir gaukite asmeninę mentorystę.
  • Užmegzkite ryšius su investuotojais: Pristatykite savo idėjas įvairiems investuotojams, verslo donorams ir užmegzkite ryšius norimoje srityje.
  • Galimybė naudotis modernia bendradarbystės erdve: Naudokitės susitikimų kambariais ir bendromis darbo vietomis VU „Tech Hub“ (įsikūrusiame Ekonomikos ir verslo administravimo fakultete).
  • Prizai ir partnerių pasiūlymai: Geriausiai pasirodžiusios komandos bus apdovanotos prizais (TBA).

Kas gali teikti paraiškas?

Vilniaus universiteto studentai, norintys sužinoti apie verslo kūrimą ir patys išbandyti verslą, taip pat studentai, kurie pradės studijuoti 2024 m. rugsėjį. Dalyviai turės pateikti informaciją apie savo įgūdžius ir trumpai paaiškinti motyvaciją dalyvauti programoje. 45 atrinkti studentai bus atrinkti ir informuoti individualiai.

Kaip atrodys programa?

Programa prasidės spalio 24 d. Pirmąjį mėnesį užsiėmimai vyks daugumą darbo dienų vakarų nuo 16 val. Kitus penkis mėnesius grupiniai užsiėmimai vyks pirmadienio vakarais ir retkarčiais ketvirtadienio vakarais, taip pat nuo 16 val. Programa baigsis balandžio mėn.

Kada teikti paraišką?

Paraiškos bus priimamos iki rugsėjo 29 d.

Paraiškos forma

Norite sužinoti daugiau? Dalyvaukite informacinėje dienoje rugsėjo 19 d. Saulėtekio al. 9, II rūmuose, 2 aukšte.